Tudor David

  Director de Marketing al Farmec

Tudor David are o experiență bogată în lumea marketingului și a contribuit la succesul mai multor companii din diferite industrii.

Tudor și-a început cariera în cadrul companiei FrieslandCampina în 2004, unde a ocupat funcția de Brand Manager iar ulterior s-a ocupat și de strategia media timp de 6 ani și jumătate. Următorii 4 ani a fost Team Leader-ul echipei din Cluj-Napoca și EMEA Product Marketing Manager la Emerson EIA-PTS. În urma achizițitiei Power Transmission Solutions, unul dintre segmentele de business ale Emerson, de către Regal Beloit Corporation, Tudor a devenit Business Leader-ul companiei în România și unul dintre cei 3 administratori. În tot acest timp și-a continuat rolul de Marketing Manager pentru unul dintre brandurile companiei la nivel de EMEA.

Din iulie 2018, Tudor David face parte din echipa managerială a celui mai mare producător român de cosmetice – Farmec. În calitate de Director de Marketing, se ocupă de conducerea directă și efectivă a activității departamentelor Cercetare și Marketing, elaborează şi coordonează implementarea strategiei de marketing la nivel de companie.